tisdag 24 januari 2012

BF.. Och ingenting händer.....

Nu ligger jag i sängen och bara väntar och väntar.. eller de gör vi väl alla :)
Det börjar kännas lite långtråkigt att bara vänta men så fort man "försöker" tänka på annat (om det nu går) så blir man ju alltid påmind.. Känns som jag har gjort "mitt" för att få igång denna förlossning genom att äta stark mat, sprungit upp&ner för trapporna och varit ute på promenader och även raska promenader med Tindra.. Idag var jag och syster hemma hos våra föräldrar och gick ut med alla 3 hundar och vi gick i skogen och hade oss.. Fick lite värkar och sammandragningar men sedan så avtog de.. Så man undrar ju när hon vill kika ut, hon verkar trivas inne i magen min.. Själv så längtar jag till dagen då jag får sova på magen ( fast att jag inte har gillat det förut ) så tror jag att det är för att jag inte kan göra det nu..
Längtar även till att få se hur hon ser ut :D det ska bli så spännande..

Bara för att jag går över tiden nu ( eller vem vet, det kanske händer nått innan 00.00 ) men iaf så kommer jag säkert föda en kloss på 4kg >.< men men vi får se :)

ligger iaf och kollar på wild child? på 3an eller vad den heter...

* just de.. Det är många som ringer under dagarna nu när det "närmar" sig och jag känner ibland att orken tar ut sitt fullo och ibland så svarar jag inte för att jag inte vill verka kort i telefonen eller bara säga " aa, mm, aha, etc " så brukar jag ringa upp om det är så att jag känner att jag orkar prata.. Och med vissa så vet jag att man kan prata i timmar innan man lägger på och så.. men så att ni vet.. :)

puss på er..

1 kommentar:

Celina sa...

The:et som fia skrev om som hon inte vissta vad dethette heter hallonbladsthe :) Kram